Anmeldelse af filmen "Når mænd hader kvinder" set af bio anmelder Mogens Rubinstein

Filmen går tæt på det abstrakte og noget utrære forhold der er mellem det ukulte og det søgende individ. Man fornemmer hele tiden den triangulære forførelse af de sjællige tanker der blotter sig for det fremadstormende ego. Det generiske forhold mellem biorytmerne og det rislende vand leder tankerne tilbage på de føderale tendentiøse frontoner som medviker til den hydroperpiske struktur i Lis

 

Filmen " En gangbar Lort i silke"

Den var meget god og sørgelig indtil Mogens blev skudt i skulderen og væltede ned i en række plast stole fra Jysk. Manden der ejede bilen kunne ikke få sit bælte af, så han sked i bukserne mens hans nabo så Hvem vil være Millionær med Peter Mygind. Til sidst mødes de så på caféen og hele familine bliver samlet en sidste gang inden Hanne skal til Rhodos med Kaj og Lissi. Det lykkedes dog aldrig at få fanget ham der stod for opsætningen af musicalen på Det Ny Teater på trods af talrige henvendelser fra Station 2

 

Analyse af dagens avis af Rudolf Andersen

 

MOGENS LANDSVIG (den rare mand),på landsholdet! Tak! Så fik det afklaret inden anmeldelserne

 

Anmeldelse af filmen BRAMFRI FREDAG

Hej, jeg hedder Lefko Rimtåge og har netop være i Hawaii bio og set en skøn literatur film om en bedugget chimpanse der bedækker en bedårende kronhjort. Der er en rød, og nogen gange hvid, tråd igennem hele filmen og klimaks er helt klart til sidst da ornen bliver skudt af Arne ude i stalden. Jeg vil gerne indstille statisten Leila til en Oscar og en Grammy for hendes meget store patter i denne film!

 

Prøvespisning af en økologisk blodappelsin

Som i kan se på billedet, så smagte den af en nybagt LORT!

Anmeldelse af Roskilde Festivalen 2006:

 

Det var utilfredsstillende at BoyToys kun spillede i 2½ time, når man tænker på at ekstra nummeret varede i 2 timer – det vil jeg ikke stå model til igen! Derfor giver jeg dem 0 stjerner de arrogante og insolvente aber!

 

I år var der til gengæld et fint udvalg af dressing i Bo´s Burgerhjørne for enden af VIP området. Det trak samlet en del ned sidste år, så dejligt at konstaterer at ledelsen lytter til kapaciteter som mig.

 

Laban var igen i år nægtet spilletid på Orange scene, hvilket blot viser at man ikke tager gedigen dansk undergrundsmusik alvorligt. I stedet optrådte et sekundoband ved navn Pelle Gris lørdag aften, netop der hvor det ville have været passende med Laban. Dette kan jeg i sagens natur ikke accepterer, hvorfor jeg har sendt en skriftlig advarsel til Roskilde Festivalen.

 

Lizza Nimelli var et godt pust på Grøn scene om onsdagen – hun gav den fuld spade og var tydeligvis glad for at være med på et afbud. Der var flere iøjnefaldende melodier, som burde udkomme på CD.

 

Kenny Summer leverede sit livs koncert foran mere end 30 tilhører på Rød scene. Det startede blidt med noget punkt og giver så over i soul agtig jazz pop med en snert af hip hop. Desværre taber han sin blokfløjte i sidste nummer, hvorfor det her må blive til 2 stjerner ud af 8 mulige. Held og lykke næste år Kenny! Du er bare alle tiders gutterabe!

 

Afterparty med The Pink Buts var i en klasse for sig. Godt nok var der store forventninger, men de blev helt klart indfriet, da Baltazar spillede kødfløjte til lyden af harpe. Meget tankevækkende at harpespil kan betyde så lidt i det store verdensbillede.

 

Axel Rose var med i år – ingen ved helt hvorfor og slet ingen forstod det efter at have hørt hans bæ agtige lorte musik på lortebrun scene.

 

Artige Knud skal have 8 stjerner for hans trylleshow på blåt teltområde. Mange piger hoppede på hans finte med at sige luk øjnene og læn dig forover!

Anmeldelse af bogen ” Du ligner en pose lort”

 

Forlag : Bjarnes bogbinderi

Udgivelsesår : 1954

Oplag : 650 stk.

Indbundet : I Argentinsk kalveskind fra Goland højderne

Forfatter : Ingolf kæbetatar

ISBN : 9

 

 

Anmeldt af Gianlucca messias von Hestehave

 

Bogen kommer godt fra start men slutter lidt mærkeligt. Man sidder tilbage med følelsen af, at man skulle have valgt en anden bog eller måske taget en tur i Dyrehaven med sin nabo for at spise spidskål i albansk flødesovs med enebær og ost.

 

Efterfølgeren, som hedder ” Du ligner fortsat en pose lort” er lige så meningsløs og dårlig skrevet, i øvrigt ufatteligt at det kan fylde 980 sider. Køb den derfor ikke med mindre du kender en du hader som pesten men alligevel er på gave med.

 

Madanmeldelse af Viktors Madhus

 

Viktors Madhus

Bjerringbro bygade 35

2980 Høng

Madstil : fransk inspireret landkøkken med strejf af Kina køkken

 

 

Vi prøvespiste følgende :

 

Velkomstdrink : Mousserende Portvin med Espresso

 

Forret : Ingefær marineret hjort i trylledej med sennep og remoulade. Kogt i salt og tørret i tang. Til sidst overhældt med pikant æggeblomme

 

Hovedret : Ovnbagt Geddenyre på en bund af rosiner der har trukket i flæskelage. Pyntet med sukkerroer samt skinkesalat. Ugens garniture var farsbrød med landmandssyltet Bov.

I tilbehør fik vi serveret lune salmiak penslede vaniljestænger vendt i besk kartoffel suppe.

 

Dessert : Overdådig og velhængt kål tilberedt på tyske nummerplader.

 

Natmad : Røffel stegte pinjekerner i hvidvins sovs med rødbeder og millionbøf svitset i spækhuggerfedt. Som pynt blev retten fuldendt med en lille kanin på toppen.

 

 

Vi drak følgende til at ledsage gourmet middagen :

 

8 Flagbajere

4 Fernabranca

2 Jägermeister (frossen)

1 flaske Pernod

2 kopper kaffe (til velkomst drinken)

4 Nisseøl

2 Milkshake med jordbær

2 glas æble juice

2 liter kildevand

6 dåser kokus mælk

2 flasker Lambrusco

1 flaske gennemsnits rødvin fra en eller anden årgang

2 godnat øl

2 gammeldansk

4 Rom og Vodka

 

Vi giver 4 du af 6 mulige stjerner. Læs med i næste uge når vi anmelder samme sted igen!

 

Anmeldelse af den ny rutschebane i Høng sommerland

 

 

Den starter langsomt og køre hurtigere og hurtigere – pludselig drejer den til højre og derefter til venstre og derefter til venstre igen inden den køre opad og så nedad. Så drejer den til venstre og meget hurtigt til højre og igen til højre og så køre man lidt i ring inden man kører nedad i fuld fart og venstre og højre og til sidst er man retur hvor man startede.

 

Konklusion : Den er alt det man ikke tror en rutschebane er, hvilket endnu ikke er målbart.

 

Pris for en tur : 75kr plus tillæg.

 

 

 

Anmeldelse af Robbie Williams koncert i København

 
Anmeldt af : Rudolf Steinar jr.
 
En koncert på det jævne uden nerve eller underholdning. Momentvis værd at kigge på men ellers godt jeg medbragte min roman om kæledyr.
Musiken mindede mig mest af alt om Sohlmans musiksymfoni 2. stratus balllade. Der var lange perioder hvor der intet skete og artisten helt tydeligt ikke vidste hvad han skulle gøre af sig selv. 
 
Påklædningen var alt for tyrolsk inspireret til at være pop idol, den går bare ikke i dag.
Ekstra nummeret var den der med "get back to your meet grydes  you slimmy fat bitch" og den kunne han godt have startet med.
Mange klappede, men det må være på grund af den store koncentration af myg i området.
Vi siger bedre held næste gang og giver 1 ud af 9 stjerner.
 
 
Boganmeldelse af bogen - Lille Gnom
 
Anmelder : Tage Tissemand
Forfatter : Irma Bamsebæ Bændelorm
 
Bogen tager afsæt i et trafikuheld hvor helten bliver slået ihjeld og dør. Han overlever ikke uheldet og er derfor ikke med i resten af bogen.
 
Herefter træder statisterne i bogen frem og forsøger og redde bogens plot og røde tråd. Det lykkes faktisk overraskende godt, og da Hjalmer bliver gift med Søren, er det som om hovedpersonen slet ikke savnes i bogen.
 
Desværre for bogens troværdighed begynder hovedpersonen og spøge midt i historien og der bliver utrolig mange kræfter på at få ham til at holde op med alt det spøgeri. Det er meget uhyggeligt midt i bogen, men da en rumænsk troldkvinde og tidligere heks kommer til byen, bliver spøgeriet neddroslet og til sidst meget sjældendt.
Det giver den nødvendige ro til at handlingen igen tager fart og man ser hurtigt at alle på gården bliver bedre mennesker og udvikler sig markant.
 
Det ender dog som det startede, nemlig med at hele byen er ude og køre i bus på vej til Høng kræmmermarked, da de bliver torpederet af en 60 ton tung lastbil med ca 150 km/t. Alle i bussen omkommer og forfatteren får aldrig rigtig gang i historien igen. De sidste 40 sider sker der en række mord og voldtægter, men ikke noget ophisende. 
 
Vi giver bogen 4 ud af 7 stjerne
 
 
 
UGENS OPSKRIFT
 
Prøvesmagt af Fede Arne i forklæde
 
Brun sovs i rødvinssovs med smørsovs. Som tilbehør spiste vi baernaise sovs og nøddesubstans. Retten blev marineret i Pepper sovs og vendt i saltlage. Som afslutning på et solidt dansk måltid fik vi et glas creame fraice der var tyndet op med spæk fra en lille hjort.
 
Som variant kan jeg anbefale at man hælder en lille skviis hvalpefedt i lige inden det koger. Det giver en dejlig mild smag af hund.
Er man til andet tilbehør, så prøv maste dådyrøjne med asier og mynteblade. Mynteblade er et overset krydderi og bidrager på bedste vis til at dæmpe smagen af pupil
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kenny anmelder bogen: Champagne og lort - en dårlig coktail
 
af Kenny (kusse)
Vi møder Bent og Lasse, som skal ud og fiske en tidlig søndag morgen. De køre afsted fra Blommehegnets parkeringsplads kl 05.26 med til lyden af Poul Dissing i radioen. Efter et par timers kørsel standser de ved en Q8 tank for at proviantere samt fylde oktan 95 på den metal blå Ford Taunus fra 1981. De køre videre at ringvej 12 og drejer af lige ved skovløber huset ved Høng. Her støder Mogens til med sine ekstra forlængede fiskestænger og blylodder. De køre videre 1½ time inden de når deres bestemmelsessted, Uterslev mose. De sidder i solen og knapper hver en citronvand op. Den første line kastes nogle hundrede meter ud i vandløbet og der går ikke mange minutter før den første rokke er på krogen. Den hives på land, og danner hurtig rammen om en middag over et gasblus. Korte tid efter sætter de tre sig ind i Taunusen igen og så går turen ellers hjemad igen. De ankommer til Blommehegnet kl 22.48 samme aften og takker hinanden for en skøn dag med masser af frisk luft og gode oplevelser.
 
Bogen skal have 6 stjerner for sin orginalitet og vedholdende måde at holde læsren fanget til bogen.