Kned har opfundet meget menneskeheden kan takke ham for. Her er et lille bitte bitte udpluk af hvad KNED har opfundet gennem tiderne. Mange af beskrivelserne er klippet ud direkte fra KNEDs mailboks, hvor han svarer på spørgsmål. Nogle af teksterne herunder stammer helt tilbage fra dengang KNED opfandt Email.

Beundrer: Er det korrekt opfattet at du opfandt talet 14?

NEJ DET ER IKKE KORREKT

 

Fan: var det ikke dig der opfandt skolekridtet???

Jo. Det var mig.

Det startede med at jeg købte 6000 mia. tons planktoniske alger i Silvan og begyndte at drysse dem ud over et mindre område, nærmere bestemt Sydeuropa, der dengang var fyldt med hav. Så hældte jeg 10 trilliarder ton jord jeg havde fundet i en mose og hældte en tilsvarende mængde væske på. Så satte jeg mig hen på en nærliggende café og fik to latte, mens jeg ventede i ca 75 millioner år på at det skulle hærde. Der var utrolig mange dinosaurer der sværmede rundt hele tiden og for godt 65 millioner år siden besluttede jeg mig s for at slå dem alle sammen ihjel. Det gjorde jeg med, hvad der dengang var, verdens største slangebøsse. Den var 80.000 kilometer høj og vejede over 100 kilo ligesom Richard Ravnvald.

Efter de 75 millioner år gravede jeg så et kridt op. Det ligger i øvrigt stadig på Ravnsholtskolen.

en anden fan: Var det ikke dig der opfandt ildebranden?

Det kan du stole på min fine ven. Jeg sad derhjemme i min jordhule i den tidlige stenalder og kedede mig bravt, da jeg pludselig rejste mig op og iførte mig min mos kjole. Herefterløb jeg gennem 450.000 hektar landbrugsområde mens jeg udbrød mit abekald "ug ug ug ab ab ab". Jeg gravede derefter et 78.000km dybt hul i jorden, og fandt til sidst to flintesten som hver vejede 234.000 billiarderbillioner ton. Dem flintede jeg så mod hinanden i fuld fart og pludselig havde jeg sat hele Afrika i brand. Der var mange negere der blev helt forkullede, hvilket der fortsat den dag i dag bæger præg af i Afrika!

Endnu en fan: Er det rigtigt at det er dig der i sin tid opfandt pistolen?

Jeg opfandt nemlig også pistolen tilbage i 1654, da jeg var skibsmatros på en luksusliner, som var ved at krydse Atlanten. Det var en grusom aften - jeg sad i stævnen og spejdede efter andre skibe, da jeg med hånden fangede en delfin, som netop var hoppet op af det mørke vand. Jeg nulrede delfinen så hårdt, at den til sidst blev meget aflang. Eftersom jeg havde valgt ikke at mase delfinens spiserør, stod jeg pludselig med et afløb i hånden. Så fangede jeg et lille hvidt pindsvin, som jeg formede til en aftrækker og VUPTI så havde jeg en pistol. I første omgang brugte jeg ekskrementerne fra pindsvinet som amunition. Sådan kom pistolen til verden!

Røv, hvor har KNED mange fans!

En mere...: hvordan opfandt du vandet?

Vandet opfandt jeg en dag for ca. 500 millioner år siden da jeg sad på en bænk og skulle tisse. Da jeg tissede gjorde det som sædvanlig pisse hamrende ondt fordi der, som altid, kun kom urinstøv ud af slanten.

Jeg fandt ud af at hvis man nu kunne tilsætte noget så det ikke gjorde så nas, så ville det være meget bedre at tisse, (som dengang ikke hed tisse, men fisse fordi det var så tørt og lugtede af urin). Jeg valgte at destillere 1 liter letmælk som så blev til en liter vand. Det blev en bragende succes, så jeg destillerede bare 80 trilliarder gigaton letmælk og hældte det ned i en kløft der hurtigt blev fyldt op og dannede det jeg senere valgte at kalde for hav. Der var meget urin i letmælk dengang og jeg fik ikke fjernet alt saltet, så derfor er det kun i mindre søer inde i landet der ikke er salt i vandet.

 

FAN: Hva´så Kned, du har måske også opfundet den gode idé?

KNED: Hva tror du selv din klamme lortebefængte bøsse socialdemokrat

 

FAN: hvad er det største du nogensinde har oplevet?

KNED: at skide i mine Bjørn Borg underbukser